ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

1. Általános tudnivalók
A bitcoinfo.hu oldal (továbbiakban BitCoinfo) célja, hogy mesterséges intelligencián és robotok alapján adatokat közöljön a különféle coin és token tartalmakra, ezen kívül maga a BitCoinfo oldal is információkat nyújt az érdeklődők számára.
Jelen felhasználási feltételek azt szabályozzák, hogy milyen feltételek mentén használhatod a BitCoinfo oldalait. A BitCoinfo oldalak használatával, annak szolgáltatásainak igénybevételével egyidejűleg automatikusan kijelented, hogy jelen felhasználási feltételeket elfogadtad. Jelen megállapodás minden látogatóra, felhasználóra és egyéb személyre vonatkozik, aki bármilyen módon használja a BitCoinfo oldalakat vagy annak valamely szolgáltatását függetlenül attól, hogy regisztrált tagja-e vagy sem.

2. Adatvédelem
Felhasználóink személyes adataival külön adatvédelmi tájékoztatónk foglalkozik. Személyes adataid védelme rendkívül fontos számunkra, ezért minden szükséges lépést megteszünk, hogy az oldalak használata közben gyűjtött, tárolt, felhasznált adatokat biztonságosan kezeljük.

3. Jogi nyilatkozat
Az oldalakon található tartalmak a szerzők magánvéleményét tükrözik és semmilyen formában nem valósítanak meg befektetési elemzést és befektetési tanácsadást. A BitCoinfo oldalak tartalmai tájékoztató céllal készülnek, és befektetési ajánlást nem tartalmaznak. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a BitCoinfo nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódj részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultálj személyes befektetési tanácsadóval!
Az előbb írtakra tekintettel az oldalak üzemeltetője, szerkesztői, készítői, szerzői, felhasználói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalakon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

4. Tulajdonjogok
Minden tartalom, melyet a BitCoinfo az oldalakon publikál, beleértve a képeket, fotókat, grafikákat, animációkat, videókat, hanganyagot, videóanyagot és szöveget a BitCoinfo tulajdonát képezik. Az oldalak tartalmának egészének vagy részének másolása, módosítása, publikálása – főképp annak kereskedelmi vagy reklám célokra történő felhasználása – csak a BitCoinfo előzetes írásos engedélyével történhet. Elfogadod, hogy az oldalak és a szolgáltatás használata során nem szerzel semmilyen tulajdonjogot az oldal tartalmát tekintve.

5. A szolgáltatás igénybevételének feltételei
Nem használhatod szolgáltatásainkat, amennyiben olyan országban laksz vagy tartózkodsz, melynek törvényei alapján nem veheted igénybe szolgáltatásainkat. Tekintettel arra, hogy a BitCoinfo oldalának nincs lehetősége a fenti feltételek ellenőrzésére, így a használatért te vagy a felelős.
 
6. Védjegyek, logók védelme
A BitCoinfo védjegy és logó kizárólag a BitCoinfo tulajdonát képezik és azok felhasználása a BitCoinfo engedélye nélkül szigorúan tilos!

7. Linkek más oldalakra
A BitCoinfo tartalmazhat linkeket és hivatkozásokat más weboldalakra, melyeket az oldalak szerkesztői tesznek közé a BitCoinfo oldalakon és melyek időközönként változhatnak. Ezen linkek meglátogatása kizárólag a te felelősséged, így a BitCoinfo nem vállal semmilyen felelősséget az oldalakon található linkek meglátogatásából és az ott található szolgáltatások használatából eredő károkért.
A BitCoinfo nem felelős sem az ezeken az oldalakon található információkért, sem az oldalakat felhasználó látogatók képességéért az oldalak használatát illetően. Ezúton elfogadod, hogy nem tartozunk felelősséggel egy harmadik fél weboldalának meglátogatásával kapcsolatos következményekért.

8. Kockázatok
A kriptopénzek birtoklása, kereskedelme és a kapcsolódó szolgáltatások használata jelentős kockázatokat hordoz!

9. Felelősség korlátozása
A BitCoinfo használatával automatikusan kijelented, hogy a BitCoinfo nem felelős semmilyen téged ért káresetről, amely abból adódhat – akár közvetlen akár közvetetten – hogy a BitCoinfo oldalait használtad, még abban az esetben sem, ha a BitCoinfo esetleg előre tudott volna ilyen kockázati tényezőkről.
A BitCoinfo jelentős figyelmet fordít arra, hogy az oldalakon megjelenő tartalmak pontosak és helyesek legyenek. Ennek ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy ezen információk minden alkalommal hibátlanok vagy naprakészek. Továbbá nem vagyunk felelősek a számunkra harmadik féltől származó, általunk továbbított információkért sem, sem a közted és a harmadik fél közötti kapcsolatért, melyet kifejezetten tudomásul veszel.
A BitCoinfo nem vállal felelősséget az oldalakon bemutatott szolgáltatások vagy termékek helyességéért, továbbá az általa promótált partnerek bemutatóiban szereplő adatok helyességéért sem. A BitCoinfo nem vállal felelősséget az oldalakon megjelenő hibákért, valamint fenntartja a jogot szolgáltatásainak (annak leírásának, részleteinek) módosítására. Elfogadod, hogy az oldalakat és a szolgáltatásokat ezen állapotában biztosítjuk számodra, esetleges hibáival együtt, mindennemű garancia nélkül. A BitCoinfo nem tudja garantálni, hogy az oldalakon lévő tartalmak vagy adatok pontosak, naprakészek, illetve megbízhatóak, sem azt, hogy a szolgáltatás megszakítás nélkül, biztonságosan, hibamentesen, kihagyások nélkül biztosításra kerüljön a felhasználók részére.

10. Feltételek megszegése
Amennyiben jelen felhasználási feltételek megszegéséről szerzel tudomást, kérjük jelezd nekünk e-mail-ben az info[kukac]bitcoinfo[pont]hu címen.
 
11. A felhasználási feltételek frissítése
A BitCoinfo fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. A változtatásokról a felhasználókat értesíti. Amennyiben nem értesz egyet a módosított felhasználási feltételekkel, haladéktalanul fejezd be az oldalak használatát. Amennyiben az oldalakat a továbbiakban is használod, azzal automatikusan kijelented, hogy a módosított felhasználói feltételeket elfogadod.

Frissítve: 2020. december 16.
Top panerai replica | bell & ross replica watches
franck muller replica watches omega replica watches Patek Philippe replica watches Richard Mille Replica u-boat replica watches