Kérdésed van?

      
 

Támogatással, kérdéssel kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségen, írásban.

VIBER 06 20 439 0315

Üzenetküldés

Tájékoztatás

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a bitcoinfo.hu oldalra elfogadja az alábbi feltételeket - még abban az esetben is - ha nem hirdetője az oldal egyik szolgáltatásának sem:

A bitcoinfo.hu weboldalon („oldal”) található tartalom a top-art Produkciós Iroda Bt. („kiadó”) szellemi tulajdona.

A top-art Produkciós Iroda Bt. fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalhoz tartozó aloldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A top-art Produkciós Iroda Bt. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A top-art Produkciós Iroda Bt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. 

Az oldaltól értesüléseket átvenni csak az oldalra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) az oldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az bitcoinfo.hu domain név felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a top-art Produkciós Iroda Bt. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. 

A honlapunkon felhasznált írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A top-art Produkció Iroda Bt. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a BitCoinfo.hu oldal által szolgáltatott infomációk és tippek a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Btsz.) 4. paragrafus (2.) bekezdés 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során adott befektetés megfelelőségét csak az adott személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a BitCoinfo.hu oldal nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódj részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultálj személyes befektetési tanácsadóval!

top-art Produkciós Iroda Bt.

Adószám: 22238038-2-11
Cégjegyzékszám: 11 06 009643

Top panerai replica | bell & ross replica watches