Érdekel a Coin keresekedés?

Csatlakozz privát csoportunkba és értesülj időben tippjeinkről! 

Mi a teendőd? 
 
 Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben
 Tájékoztatást küldünk a támogatás befizetéséről
 Befizetés után felveszünk a privát csoportba
Ezt követően első kézből kapod a tippeket
 
  • 30+1 napos támogatói díj:        6350 Ft
    vagy azzal egyenértékű (BTC, ETH)
  • 180+1 napos támogatói díj:     31 750 Ft (5290Ft/hó)
    vagy azzal egyenértékű (BTC, ETH)
     
  • MOST CSATLAKOZOM! 
Felhívjuk a figyelmedet, hogy a BitCoinfo.hu és a Coinfo.hu oldal által szolgáltatott információk és tippek a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Btsz.) 4. paragrafus (2.) bekezdés 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
 
Bármely befektetési döntés meghozatala során adott befektetés megfelelőségét csak az adott személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a BitCoinfo.hu és a Coinfo.hu oldal nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódj részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultálj személyes befektetési tanácsadóval!
 
Gyakori kérdések:
 
 Hogyan kapom meg a tippkeket?
A tippeket egy privát csetprogramon keresztül küldjük. A támogatási díj beérkezése után a BitCoinfo Tippek privát csoportban találod a tippeket.
 Melyik tőzsdén zajlanak a tippek?
Minden esetben a Binance tőzsdén.
 Mit kapok az támogatási díjért?
Napi szinten tippeket, azonnali pontos kimutatásokat.
 Mindig figyelnem kell a tippeket?
Igen, az altcoinok kiszámíthatatlan mozgása miatt a tippeket mielőbb a vételi ajánlaton belül érdemes megvenni a nagyobb profit elérése érdekében.
 Hogyan lehet kilépni a csoportból?
Támogatásod a befizetéstől számított 30/90/180nap+1 napig él! Ezt követően automatikusan - újabb támogatás nélkül - megszűnik és kikerülsz a BitCoinfo Tippek privát csoportból.
 Mennyire jönnek be a tippek?
Mivel mi a számoknak hiszünk, ezért lentebb megnézheted hétrő-hétre a sikeres és a kevésbé sikeres tippeket, valamint alkalmanként kedvcsinálóként ingyenesen is közlünk a főoldalon 4 tippet!
 Mennyi kriptóval kereskedjek? 
Mivel mi nem kereskedünk, csak tippeket adunk, így ameddig a takaród ér!

Ismételten felhívjuk figyelmedet, hogy ez nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy szolgáltatásnak, csupán magánvéleményünkre hagyatkozva tippeljük meg a Coinok mozgását!
 
INGYENES TIPPJEINK  
  
EDDIGI TIPP KIMUTATÁSOK  
 
CSATLAKOZZ MOST!  
Top